KONTAKT OS

Tel: +45 60668471

Email: info@lana.dk

 

Lana.dk /v 

Thomas Jensen

Frederiksværkvej 4

3390 Hundested

 

cvr. nr.32993958

Forsendelse

 

Lana.dk sælger tøj med hjertet og vil at det afspejler vores kundeservice. Så du får altid en skriftlig bekræftelse når Lana.dk har afsendt ordren.

Er du i tvivl om noget ring da til mig på +45 60668471 eller sendt en mail på info@lana.dk

 

Lana.dk sender som udgangspunkt ordrer af sted dagligt. 

 

Du har altid 14 dages fuld returret, dog skal du være opmærksom på, at du selv skal betale for at sende varerne retur til os og samtidig oplyse os det kontonummer du vil have tilbageført pengene til eller det telefonnummer vi kan bruge til Mobilpay.. Der tages forbehold for udsolgte produkter hos vores leverandør og evt. manglende varer på lager.

Ventetid på varer, vil altid blive annonceret ved en mail eller et telefonisk opkald. Og ventetiden kan variere. Men det aftales inden og vi trækker ikke pengene før vi har sendt varen. 

Vi sælger kun til kunder i Danmark

Køb for kr. 500,- eller derover, så sender vi din ordre fragtfrit. Ved mindre ordrer koster fragten kr. 50,-  

 

I Lana.dk skal kunderne føle sig trygge ved at handle på nettet.

Fortrolighedspolitik:

Lana.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Personoplysninger bliver udelukkende brugt til intern brug og i henhold til bogføringsloven 5 år i f.m. faktureringer

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske efter Lana.dks  bekræftelse på din ordre, via mail : info@lana.dk

eller telefon 60668471 med Lana.dk

Beløbet indbetales  MOBILPAY 60668471 

Salg til Institutioner:

Vi vedlægger faktura med varerne. Det er vigtigt at oplyse et navn på den som har bestilt varerne, da dette sikre en hurtigere leveringstid og forhindre fejllevering.  Husk at oplyse evt. EAN - nummer hvis regningen skal sendes elektronisk.

Returnering & reklamation  

Kunden har 14 dages fortrydelsesret og bytteret. Hvis kunden anvender sin fortrydelsesret  tilbagebetaler Lana.dk hele det beløb, som kunden har betalt, inklusiv fragt . Dog ikke fragten på returneringen.

 

Købelovens bogstav og ånd  i Danmark  følges, hvilket giver 2 års reklamationsret.til privatkunder.  Såfremt det er Busines to Busines kunder er det 1 års reklamationsret. Dog skal reklamationen ske hurtigst muligt og max 8 dage. efter at fejlen opdages.

 

Fragtomkostninger på  reklamationer er som udgangspunkt for købers regning. Og det skal ske i origanalembalage og uden at varen har lidt overlast eller været benyttet af køber/kunden. Husk kopi af faktura/ordrekopi. Såfremt reklamationen er berettiget, betaler Lana.dk returfragten.

 

Ordrer der fortrydes inden 14 dage sendes retur i original embalage , der ikke er ødelagt. Varen må ej have været benyttet.​ Returfragten ved returnering  betales af kunden